De zomer is weer voorbij en inmiddels is het nieuwe seizoen weer van start gegaan. Ook dit seizoen hebben wij ervoor gekozen om de prijzen niet te verhogen zodat de lessen voor vrijwel iedereen bereikbaar blijven. Wij proberen iedereen uit te nodigen voor een herhalingsles, maar door de enorme drukte wordt er soms iemand vergeten: schroom niet contact met ons op te nemen!


Combilessen herhalers/beginners BLS/AED (onder voorbehoud, alleen bij voldoende deelname):

NB Beginners krijgen extra aandacht en een uitgebreid lespakket, tijdens de praktijkles worden zij waar mogelijk in een aparte groep geplaatst


dinsdag 23 januari, 19:00 - 22:00 uur

dinsdag 13 februari, 19:00 - 22:00 uur

dinsdag 13 maart, 19:00 - 22:00 uur

maandag 16 april, 19:00 - 22:00 uur

donderdag 24 mei, 19:00 - 22:00 uur


N.B. voor de beginners- en herhalingscursussen geldt een minimum aantal van vijf deelnemers.

Bij minder deelnemers wordt u in overleg doorgeschoven naar een andere datum.

Indien u zich met zes of meer personen tegelijkertijd aanmeldt, is het ook mogelijk om in overleg buiten de genoemde data een avond te plannen. Op deze avond zijn dan geen andere cursisten aanwezig en bent u met uw eigen groep. Eventueel kan de les, in overleg, ook op ochtend of middag worden georganiseerd.

Let op: indien u na opgave niet verschijnt op de cursus zijn wij genoodzaakt daarvoor kosten in rekening te brengen, deze bedragen € 20,00 (herhalingscursus) en € 30,00 (beginnerscursus)! Indien u besluit om op de eerstvolgende datum alsnog de cursus te volgen, krijgt u het bedrag retour.  Door uw inschrijving gaat u akkoord met deze voorwaarde.

er moet veel gebeuren bij een reanimatie, dus er komen altijd twee ambulances...

home  | lessen en tarieven  | instructeurs  |  cursuslocatie  |  cursusdata  |  downloads  | faq  |  contact

Wij hebben o.a. lessen verzorgd voor:

...en vele honderden particulieren!