Stichting Reanimatie Leeuwarden en Omstreken

 
In Nederland worden per jaar zo’n 16.000 mensen getroffen door een hartstilstand,

voor een stad als Leeuwarden betekent dat ongeveer 3 mensen per week.

De eerste zes minuten na een hartstilstand zijn bepalend voor de overlevingskans.

Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen leren reanimeren…Reanimeren leer je zo...

De SRLO biedt u de mogelijkheid om in één avond de benodigde kennis in theorie en praktijk op te doen. Na deze cursus bent u niet alleen in staat om effectief hartmassage en mond-op-mondbeademing (Basic Life Support) toe te passen, maar ook bevoegd om een Automatische Externe Defibrillator (AED) te bedienen. Het is een intensieve avond die om 19:00 uur begint en waarbij zowel de theorie als de praktijk ruim aandacht krijgt. De lessen zijn zo opgebouwd dat ze voor jong en oud zijn te volgen. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Reanimeren met de SRLO leer je zo!


Onze lessen worden gegeven door zeer ervaren instructeurs en volgens de richtlijnen van de Nederlandse Hartstichting. Daarom mogen wij ons ook reanimatiepartner van de Hartstichting noemen.Om het voor iedereen betaalbaar te houden, worden ook dit jaar de prijzen nauwelijks verhoogd, we hebben alleen de stijging van de zaalhuur doorberekend.

Een complete cursus volgt u bij ons al voor € 35,-

Let op: de kosten van een reanimatiecursus worden door een aantal zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Informeer hier naar...

 

home  |  lessen en tarieven  |  cursuslocatie  |  cursusdata  | faq  |  contact