Stichting Reanimatie Leeuwarden en Omstreken

 
In Nederland worden per jaar zo’n 16.000 mensen getroffen door een hartstilstand,

voor een stad als Leeuwarden betekent dat ongeveer 3 mensen per week.

De eerste zes minuten na een hartstilstand zijn bepalend voor de overlevingskans.

Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen leren reanimeren…Reanimeren leer je zo...

De SRLO biedt u de mogelijkheid om in één avond de benodigde kennis in theorie en praktijk op te doen. Na deze cursus bent u niet alleen in staat om effectief hartmassage en mond-op-mondbeademing (Basic Life Support) toe te passen, maar ook bevoegd om een Automatische Externe Defibrillator (AED) te bedienen. Het is een intensieve avond die om 19:00 uur begint en waarbij zowel de theorie als de praktijk ruim aandacht krijgt. De lessen zijn zo opgebouwd dat ze voor jong en oud zijn te volgen. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Reanimeren met de SRLO leer je zo!


Onze lessen worden gegeven door zeer ervaren instructeurs en volgens de richtlijnen van de Nederlandse Hartstichting. Daarom mogen wij ons ook reanimatiepartner van de Hartstichting noemen.


Een nieuwe start!


M.i.v. 1 maart 2020 starten we met een nieuw bestuur op een nieuwe locatie met nieuwe lessen!

Een volgend project is een nieuwe website, dat hopen we in de loop van het jaar te realiseren.

Maar eerst willen we de lessen weer opstarten. Er gaat wel wat veranderen: vanaf nu geven wij alleen les aan ‘leken’ en worden de lessen voor beginners en herhalers weer apart georganiseerd.

Een andere wijziging, en voor ons verbetering: wij willen af van het contante geld. Daarom ontvangt u via de mail een link met een betaalverzoek. Vóór deelname aan de cursus moeten wij de betaling binnen hebben.

En, tot slot, betreden wij per 1 maart een nieuwe leslocatie: Roelof’s Brasserie, Hempenserweg 29.

Wij zijn hun zeer dankbaar voor de gastvrijheid en de geboden faciliteiten!


Om het voor iedereen betaalbaar te houden, worden ook dit jaar de prijzen niet verhoogd. Een beginnercursus volgt u voor € 37,50 en een herhalerscursus voor € 27,50

Let op: de kosten van een reanimatiecursus worden door een aantal zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Informeer hier naar...

 

home  |  lessen en tarieven  |  cursuslocatie  |  cursusdata  | faq  |  contact